Cumartesi

Bizden haberler!


Bir kere okul bitti! Tatil! Ancak bu tatil ev tatili... Kimin için? Tabii ki ‘Küçük Babiş’ için. Şimdilik çıplak ayak pijama, keyfini çıkarıyor ev tatilinin... Arada da arkadaşlarıyla ‘havuz’ diye bir yere gidiyor ki bronzlaşması lazımmış!
‘Niye lazım?’ diyoruz, ‘İşte öyle. Sen anlamazsın!’ diyor. Biz de ‘Bir bildiği vardır herhal!’ deyip elleşmiyoruz.
Büyük Babiş ne yapıyor peki bu arada? O çalışıyor. Durmadan çalışıyor. Pts/Cts arası bütün günlerde. Pazar da ancak yatıp uyuyor. Tembellik ediyor. Neredeyse 6 aydır adımını dışarıya attı sayılmaz. Bu arada burası dahil birkaç satır bile yazdığı yok! ‘Bütün gün yazdıktan sonra bir de evde yazamam’ tembelliğinde ancak bunun çok da sürmeyeceğini kendisi de biliyor.
Yalnız bir kitaptan söz ediliyor bloglarda, onun üslübuna benziyormuş. Belki de onundur, kimbilir? Ne kabul ediyor ne red ediyor. Yakın zamanda kokusu çıkar nasıl olsa siz de duyarsınız. Ha bu arada ‘Küçük Babiş’ sürekli kendi başının çaresine bakmaktan; büyüğü ise sürekli tavuk yemekten çok ama çok şikayetçi, haberiniz ola.

Sağlıkla.

5 yorum:

  1. Artık merak eder olmuştum inanın bu kadar ara iyi değil.
    Okul bittiğine göre küçük babiş hakketmiş bu tatili gönlünce dinlensin.
    Tabii büyük babişte.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Babis, ne iyi ettinizde geldiniz:))

    YanıtlaSil
  3. özledim sizi..

    Kutluyorum bu arada :) Mehtap'tan aldık haberleri... Ne olursa olsun, isminiz nerede olursa olsun siz hep bu blogta sevdigim sıcak, samimi babişsiniz..

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir gecede doğsun ki Duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  5. ne güzel sizden haberler almak. O kitap da okunacak:)))

    YanıtlaSil

yorum yazın

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.