Pazar

kalın sağlıkla!


Yeni yıl ya, ‘yaşamımızda yeni şeyler lazım!’ dedik ve ters yüz ettik her şeyi.

Bir kere evde oturmaktan çok sıkılıyorduk buna son verdik. Artık sabah 6 kalkıyoruz, 08.15 vapurundayız, ki ‘karşı’ya geçiyoruz; akşam da eh aşağı yukarı 22.00 gibi evimizdeyiz; haftanın 6 günü böyle, bir gün de keyfimiz ne isterse!

‘Çarşı Pazar’ araştırmalarından, her şeyi taze taze yerinden almaktan çok sıkılmıştık artık marketten ‘ihtiyaçlarımızı’ giderip haftanın bir günü alışveriş yapıyoruz.

Pişirmekten, kapı arkalarında beklemekten sonra da tepsi sunmaktan, sunup da laf işitmekten sıkılmıştık, artık hazırlıyoruz bir tencere yemek koyuyoruz buzdolabına, karnı acıkan ısıtıp ısıtıp yiyor.

Her şeye koşmaktan her şeyi istisnasız kendimiz yapmaktan sıkılmıştık şimdi biraz da başkaları ‘öğrensin’ diye elimizi bir şeylere sürmüyoruz ki gelişsinler, ‘su damacanası nasıl açılırmış, evde kaç tava varmış, bir yemek kaç kez ısıtılırmış, kuskus makarna nasıl pişirilirmiş vb.’ deneyip öğrensinler.

Uzun uzun yazmaktan üstelik sadece ‘kızlar’ tarafından okunmaktan ve de onları yemeklere çağıramamaktan sıkılmıştık şimdi az biraz el verdikçe yazıp az biraz ara verip, kendimizi özletmek istiyoruz.

Kalın sağlıkla...

7 yorum:

  1. Oldumu simdi bu yaptiginiz?!! Ne demek sadece kizlar tarafindan okunuyoruz demek!! Yani siz simdi ciddi, ciddi kendinizi özletmek niyetindemisiniz? Tamam kendinize daha cok zaman ayirmaniza bir sey demiyorum da, gelin bir daha düsünün lütfen!
    Bizler (sadece kiziz ama) sizi cok severek okuyoruz.

    Sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Bir taraftan anlaşılır bir neden, sabah kalkmak -akşam dönmek.. Bu halde biz sizi özleriz merak etmeyin. Kendinize iyi bakın ve bizi buralarda lütfen unutmayın..

    Bu arada "Kızlar" okuyor demişsiniz ya.. Böyle bir kız fanatiği olan başka blog var mı? Daha ne istersiniz ki?

    Ayrıca içiniz rahat edecekse, yorum kutucuklarında ben erkek taklidi yaparım size.. Olmaz mı?

    İyi olun, bizi bloğunuzda yemeye alın...Çok özleriz yoksa..

    YanıtlaSil
  3. Yenir bir yıl, yeni bir iş oldu sanırım size. Hayırlısı olsun diyorum.
    Ama yazılarınızı sürekli takip eden biri olarak kırıldım bu yazınıza. Bol bol zamanınız varkeni yazıp, şimdi zaman dar diye okuyucularınızı zaten sadece kızlar okuyor diye bir kenera atmanız olmamış.
    Bende blog işine, çalışmadığım zamanlarda boşluktan başlayıp, şimdi çalışmama rağmen iki arada bir derede aynı sorumlulukla yazmaya çalışanlardanım. En azından pazar sabahları için bizi yazılarınızdaaa mahrum bırakmazsınız umarım.
    SEvgiler

    YanıtlaSil
  4. Tühhh!
    Keşke erkek olsaymışım 10 kız okuyucu 1 erkek değeri etmiyor muşş diyerek alınganlık hakkımı kullanmak istiyorum.

    Hem sitenize reklam da almışsınız her açışımda kabak çiçeği gibi açılıp kabak tadı verse de görmezden geliyorum. Değerlendirmek lazım..

    Yeni işinize sevindim böylece yeni konular gelecek :)
    Yeni anlatımlarınızda buluşmak üzere :)

    sevgiler bizden olsun
    derleyen de siz

    YanıtlaSil
  5. ben de alınganlar arasına katılabilirmiyim. Ne demek sadece kızlar okuyo)). Ama çok da açmayın arayı ve bize sanal bir masa kurun bloğunuz da .Sevgiler size

    YanıtlaSil
  6. Bu olmadı işte. Şimdiye kadar size yorum yazmamış olsam da çok büyük bir keyifle okuyor ve eşime de okutuyordum. Yani sadece kızlar değil bloğunuzun müptelaları. Sessiz ve derinden sizi takip eden beyler de var.
    Kararınıza saygı duyuyor ve sizi çok özleyeceğimizi bilmenizi istiyoruz eşimle birlikte.

    Sevgilerimizle,

    YanıtlaSil

yorum yazın

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.