Çarşamba

Allah büyüktür!


biz şimdi babayız ya… babaların asli ve de en önemli görevleri de çoluk çocuklarını korumaktır ya... işte biz bunu sıklıkla yapmaya çalışıyoruz ve çoluğumuz yoksa da çocuğumuz olan babiş’i zararlı etkilerden uzak tutmaya çalışıyoruz.

anlatalım…

bizde fazla tv izlenmez, arada sırada izleyen olursa da bu genellikle babiş’tir. kafasını boşaltmak için rasgele şeyler seçer oturur divana, yemek tepsisini de kucağına alır bir yandan yer bir yandan da tv seyreder. tabii babası da arada göz ucuyla ne izlediğini kontrol eder.

bir keresinde magazin programları için uyarmıştık hatta birkaç kez uyarmıştık ve her seferinde de babiş, öylesine baktığını, kafasını boşaltmaya çalıştığını öne sürmüştü.

efendim gel zaman git zaman sonra aradan epeyce uzunca bir zaman geçti, görev yaptığımız kurumda yaptığımız iş bir çeşit değişti, şimdi mesaiye gidiyoruz ve oturuyoruz tv’nin karşısına sabah yapılan bir magazin programını seyrediyor, ardından öğlen yemeği sonra bu sefer de öğlenden sonra başlayan bir başka magazin programını seyredip analizler yapmaya çalışıyoruz.

geçenlerde babiş yeni görevimizi öğrendi ve öğrenir öğrenmez de, ‘hep Allah büyüktür diyordum diyordum ya işte büyüklüğü’ dedi bir de kahkaha patlattı.

sağlıkla…





2 yorum:

  1. yazik size...beyin hucreleriniz olmesin diye acilen birsey yapmaniz gerek..zira cok sacma sapan programlar..baska bir ise gecme sansiniz yok mu? :)) mesela "oktay ustaya misafirlik" uzmanligi, yemek tadimciligi veya benim bir gun yapmak istedigim "yayli yataklari uyuyarak deneme muhendisligi":))

    ha bu arada, hic yemek yemiyor musunuz kadikoyde artik? nerde ne oluyor hic haberimiz olmuyor? sonbahar geldi mi istanbula? baliklar cikmistir...

    YanıtlaSil
  2. sevgili adsız öneriler içinde en çok yaylı yatakları uyuyarak deneme mühendisliğini sevdik.

    yemez olmazmıyız.. yazarız merak etmeyin... balıklara gelince daha yağlanmalarını bekliyoruz... hele bir tatları yerlerine gelsin...

    YanıtlaSil

yorum yazın

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.